Fotografia de Joaquim Tomàs

El cap de setmana rugbístic es presenta interessant. Mentre a la DHC femenina Barça i Santboiana-Castelldefels disputaran la final i a la DHC masculina nou equips bregaran per intentar arribar a les semifinals, el Campionat de Catalunya S18 afronta les semifinals per al títol.

Els quatre millors equips de la lliga arriben en plena forma a la cita: Sant Cugat, Gòtics, Barça i Santboiana volen ser a la final.

La primera semifinal es jugarà dissabte a les 15h al Baldiri Aleu, on la Santboiana rep el Barça en un nou derbi de categoria juvenil. Els santboians van superar el Poble Nou als quarts de final per 27 a 0 i volen fer valer el factor local per superar els seus rivals. Per la seva part, els blaugrana es planten al Baldiri després de vèncer el Sitges per 32 a 15.

Tres hores més tard (18h) a La Guinardera, el Sant Cugat intentarà tornar a la final del Campionat S18. Els vallesans van atropellar el Tarragona als quarts de final per 67 a 0 i voldran repetir actuació contra un sòlid Gòtics que ve de guanyar el Químic 41 a 18.

Per completar el dissabte, els equips eliminats de quarts jugaran per accedir a la final de bronze: Sitges i Poble Nou es veuran les cares al Pins Vens a les 15h mentre Químic i Tarragona s'han citat a la Teixonera a les 17h.