La màxima categoria del rugby femení català coneixerà el seu campió aquest cap de setmana. Diumenge a les 11h del matí a l’estadi de la Foixarda*, el Barça Rugby i el combinat Santboiana-Castelldefels es disputaran el títol de la Divisió d’Honor Catalana Quadis Autocentre.

Els dos equips arriben a la cita invictes, després de guanyar els tres partits de la fase regular i superar els quarts de final i les semifinals, en què el Barça va vèncer el Poble Nou per 34 a 5 i la Santboiana va derrotar el Gòtics de Barcelona 29 a 14 després de remuntar un 0 a 14 inicial.

Amb la joventut com a bandera, ambdós conjunts volen la victòria per arribar als playoffs d’ascens a la Divisió d’Honor “B” en un enfrontament que es podrà veure en directe per Xala.cat i per l’app de xala.

A part d’aquest enfrontament, la resta d’integrants dels playoffs també jugaran per definir les posicions finals de la lliga. El Poble Nou i el Gòtics es disputen la final de bronze a la Mar Bella dissabte a les 18h, mentre el Lleida i el CEU competiran diumenge  a les 12h per intentar acabar en cinquena plaça.

Lleidatanes i barcelonines van superar el passat cap de setmana l’Andorra i el Sant Cugat respectivament, i seran aquests dos conjunts els que tancaran el quadre d’honor, dissabte a Andorra a les 17h.

*Pel que fa a l'aforament de l'estadi, les entrades disponibles s'han repartit entre els clubs, i per tant només podran entrar al camp aquelles persones a qui el seu club els ho hagi autoritzat i estiguin a la llista.

Diseño sin título (30)