La fase prèvia de la Divisió d'Honor Catalana Vueling arriba a la seva fi aquest cap de setmana... i encara queden vuit equips per classificar-se.

Després de sis partits disputads, tan sols Cocodrils, Tarragona, Gòtics i CEU tenen el bitllet assegurat per a la DHCVueling, deixant una darrera jornada plena d'emocions a la majoria de camps.

Cal tenir en compte que en cas d'igualtat de punts a la classificació, els criteris per desempatar són:

1- Partits guanyats

2- Goal average (diferència de punts a favor i en contra)

3- Marques a favor

4- Menys expulsions

56713007_2131293230291819_3098435655542243328_o

 

Grup A

Començamt pel Grup A, el Sant Cugat "B" ho té tot de cara per ser a la lliga final, doncs amb 14 punts en té prou sumant un punt o no perdent davant el Terrassa per més de 10 punts i es classificarà. Per contra, el Manresa depèn del que faran els seus rivals, doncs tot i que també suma 14 punts ja ha jugat tots els enfrontaments i descansa aquesta jornada.

El matx més interessant del cap de setmana el protagonitzen Químic i Sabadell a la Teixonera, amb els barcelonins 1 punt per sota dels sabadellencs, que defensen el quart graó (i última plaça de la DHC). 

Per últim, el Barça "Blau" també podria aconseguir la classificació si derrota els Cocodrils, ja classificats, empatant així amb el Manresa i prenent-li la plaça.

 

 

class Grup A

 

Grup B

Al Grup B també hi trobem un enfrontament directe que pot ser decisiu per al desenllaç de la lliga.

Senglars de Torroella i INEF Lleida es veuran les cares diumenge en tercera i quarta plaça amb 14 i 11 punts respectivament, i depenent del que hagi fet el Mataró al camp del Tarragona dissabte, un dels dos equips podria quedar fora de la lliga.

Els mataronins han de vèncer els Voltors (ja classificats) per ser a la DHC Vueling, mentre Spartans de Granollers i Badalona ja són fora de la lluita.

 

class Grup B

 

Grup C

El Grup C és el més obert de tots, amb fins a cinc equips amb possibilitats de classificar-se. Amb el Garrotxa-Banyoles situat segon amb 15 punts i tots els partits ja celebrats, els olotins resten atents als resultats dels altres camps.

Un partit en particular serà emocionant: el Sitges vs Quebrantahuesos. Sitgetans i aragonesos són tercers i quarts amb 15 i 14 punts, convertint el seu partit en un matx directe per qui entra a la DHC Vueling.

Per la seva banda, el Poble Nou "B" visita el líder CEU en una darrera oportunitat de passar a la lliga final si derroten els del Sitari, i el Castelldefels també podria arribar a la millor competició masculina si venç el BUC "B" amb bonus ofensiu i el Quebrantahuesos no suma cap bonus i el CNPN "B" perd.

class Grup C