Després d'un mes i mig de competició, tan sols resten dues jornades per saber quins dotze equips es disputaran la corona de campió de Catalunya a l'exigent Divisió d'Honor Catalana Vueling.

Repartits en tres grups (A, B i C), 21 conjunt competeixen des de finals de setembre a la fase prèvia per entrar a la lliga definitiva, i els interrogants es comencen a aclarir quan ja tenim quatre equips classificats per a la DHC Vueling: els Cocodrils de Viladecans, el CR Tarragona, el Gòtics RC i el CEU.

57277946_2144273045660504_2682168679344373760_o

 

Els dominadors de la fase prèvia

Fins el moment, tan sols dos equips es matenen invictes aquest curs: els Cocodrils i el Gòtics. Els de Viladecans són líders destacats del Grup A amb 17 punts després d'haver guanyat els quatre enfrontaments que han disputat, mentre que en aquest grup Manresa, Químic, Sabadell, Sant Cugat "B" i Barça "Blau" aes volen adjudicar les tres places restants per ser a la DHC.

El Grup B l'encapçala el Tarragona amb 19 punts, tot i que el Gòtics segueix imbatut amb quatre triomfs en els quatre enfrontaments celebrats. Les dues posicions de DHC que queden se les rifen Senglars, Lleida, Spartans i Mataró

Mentrestant, al Grup C el CEU va aconseguir aquest cap de setmana el bitllet per a la lliga final amb la victòria al camp del Sitges, que no perdia a Sant Bàrbara des de la temporada 2016/17. Els propis sitgetans, el Garrotxa-Banyoles, els Quebrantahuesos aragonesos, el Poble Nou "B" i el Castelldefels bregaran per les tres places que queden.