Fotografia de Javier Bárcena

Les categories S16 i S18 de la selecció catalana de rugby a VII han començat ja els entrenaments per preparar el Campionat Autonòmic de sevens.

Les Bès7ies S16 i S18 masculina i femenina jugaran d'aqui a un mes i mig els campionats d'Espanya que es jugaran el 18 i 19 de juny a Tavernes i Cullera en categoria S16 i a Mallorca el 25 i 26 de juny en categoria S18.

L'organigrama tècnic

La secció de sevens de la Federació Catalana de Rugby està encapçalada per Jean Luc Trogno com a Director Tècnic, i compta amb els seleccionadors de categories de rugby a XV Santi Monteagudo i Jordi Justícia com a entrenadors dels S16 i els S18 respectivament.

En categoria femenina, Roser Borràs serà la seleccionadora tant de l'equip S16 com del S18, i comptarà amb Sílvia Julià i Carla Rodríguez com a entrenadores assistents.

 

La Federació Catalana de Rugbi a la Unió Esportiva Santboiana, en commemoració del seu centenari. 1922-2022 (6)

 

L'staff tècnic el completen Juanjo Andújar com a preparador físic, Nahuel Martínez i Baptiste Bougeard com a fisioterapeutes i amb Joan Rama, Miguel Anguita i Jenny Merino com a delegats.

Amb aquest equip les Bès7ies treballaran per als Campionats d'enguany amb el record dolç del 2021, quan els dos equips S18 es van endur l'or a Astúries.