El compte enrere per conèixer els premiats de la Nit del Rugbi Català ja ha començat, i l'aficionat hi té molt a dir, ja que a part dels premis que atorga la Junta Directiva de la Federació Catalana de Rugby, els seguidors de l'ovalada catalana decidiran els millors jugadors de les DHC, les DHB i les DH.

A través de les xarxes socials de la FCR (twitter, facebook i instagram), els seguidors i seguidores podran votar quin creuen que és el millor jugador o jugadora de la Divisió d'Honor Catalana Vueling, de la DHC Femenina, la Divisió d'Honor "B" masculina i femenina i de les dues Divisió d'Honor.

Per a cada votació es proposaran tres candidats o candidates i durant 24 hores es podrà votar pel favorit (només una votació per persona). Els guanyadors rebran l'estatueta que els acredita com a MVP de la seva lliga el divendres 10 de juny a la gala de la Nit del Rugbi Català.

Per ser candidat a MVP a la DHB i la DH cal formar part d'un dels equips catalans de la categoria o bé ser un jugador o jugadora catalana que milita en un altre equip de la lliga.