El proper divendres 10 de juny serà una data molt especial, ja que tornarà la Nit del Rugbi Català. Després de dos anys en blanc degut a les restriccions de la pandèmia, la Federació Catalana de Rugby torna a organitzar aquesta gala en què es reconeixen els principals protagonistes de la temporada.

Aquesta tercera edició de la Nit se celebrarà a l'estadi Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat, escenari ideal per a una festa que també vol retre homenatge al centenari de la Unió Esportiva Santboiana.

La gala arrencarà a les 19h i consistirà en l'entrega de premis, reconeixement als campions de la temporada 2021/22 i en un sopar posterior per celebrar el punt i final a un curs molt positiu en què s'ha recuperat la normalitat als clubs i camps de rugby catalans.

L'assistència a la III Nit del Rugbi Català és gratuïta i oberta a tothom qui vulgui venir a gaudir d'una festa molt especial. Per assistir a la Nit cal enviar un mail a premsa@rugby.cat.

 

79379927_2559852767435861_4164867810276671488_n

 

Els premis de la III Nit

Per als premis de la III Nit del Rugbi Català s'han fet algunes modificacions, afegint-hi o traient-hi guardons i canviant el mode d'elecció dels premiats; hi haurà nou premis que els escollirà la Junta Directiva de la Federació Catalana de Rugby i sis que votaran els aficionats i aficionades a través de les xarxes socials de la FCR.

Premis atorgats per la Junta Directiva

Veterà Il·lustre

Trajectòria a les Banquetes

Millor Club 2021/22

Trajectòria esportiva (masculí i femení)

Jove promesa (masculí i femení)

Premi Voluntari de Club

Premi Valors

Millor entrenador (masculí i femení)

Millor àrbitre (premi atorgat pel CARC)

Premis per votació

MVP Divisió d'Honor Catalana Vueling

MVP Divisió d'Honor Catalana Femenina

MVP Divisió d'Honor "B" Masculina

MVP Divisió d'Honor "B" Femenina

MVP Divisió d'Honor Masculina

MVP Divisió d'Honor Femenina