Dissabte serà un dia de trets de sortida, ja que a part de l'inici de la Copa Catalana masculina, també es posarà en marxa la Copa Catalana S18.

La categoria cadet seguirà competint fins a principis de juny amb aquesta copa que constarà de quarts de final, semifinals i final. Com en els tornejos sènior masculí i femení, la Copa S18 es diferencia en dos graons, amb set equips competint al nivell Or i quatre a l'Argent.

A la Copa Or, en ser set equips, el Sant Cugat s'ha classificat directament a semifinals com a campió de Catalunya, mentre Sitges, Santboiana, Poble Nou, Gòtics, Químic i Barça jugaran aquest cap de setmana.

 

 

Diseño sin título (3)

 

Per la seva banda, a la Copa Argent es jugaran les semifinals aquest cap de setmana entre RC Martorell i el CR Tarragona per un costat i Senglars-GEiEG i Spartans-Badalona per l'altra, mentre la final serà a doble partit les següents dues setmanes.

D'aquesta manera, tots els conjunts S18 jugaran tres partits més i tindran l'oportunitat de competir per una copa en una temporada en què la pandèmia ens va obligar a començar molt més tard.