La temporada 2021 encara durarà unes setmanes més per al sènior masculí, que els propers caps de setmana celebrarà la Copa Catalana 2021.

Com en la categoria sènior femení, la Federació Catalana de Rugby ha obert la inscripció a diferents nivells, organitzant la Copa Catalana Or, Argent i Bronze, oferint varis graons competitius als equips, que jugaran un mínim de tres partits més tant si es classifiquen per a les semis com si no (jugant pel cinquè lloc).

D'aquesta manera, a la Copa Catalana Or hi trobem la UE Santboiana, quatre equips de la Divisió d'Honor "B" (Gòtics, Poble Nou, Sant Cugat i BUC) i tres de la DHC (el vigent campió Sitges, el Químic i el Barça "Blau").

Els emparellaments han quedat, segons classificació, així (el primer equip juga a casa):

 

copa or masc

 

Pel que fa a la Copa Catalana Argent, el segon nivell de la competició, també hi participen vuit equips, tots ells de la DHC Vueling d'enguany.

A la Copa Argent hi jugaran els segons equips de Gòtics i Poble Nou, els Cocodrils de Viladecans, el Badalona, el Castelldefels, el Manresa, el Banyoles-Garrotxa i l'Hospitalet.

Com en la Copa Or, es jugaran els quarts de final, les semifinals i la final els propers tres caps de setmana:

 

copa argent masc

 

Finalment, la Copa Catalana Bronze constarà de quatre participants, que jugaran aquest diumenge les semifinals i els següents dos caps de setmana una final amb anada i tornada.

Els emparellaments han quedat així: Carboners de Terrassa i GEiEG jugaran una de les semis i RC Cornellà i CR Cervelló l'altra.