El CR Sant Cugat va celebrar dos èxits en aquesta edició del Súper Dissabte. A més de la copa de campions de la Primera Catalana S18, els vallesans també van col·locar-se la corona de Catalunya S16 gràcies a la victòria per 28 a 15 davant la Santboiana.

Els de la Guinardera van sortir amb la cinquena marxa posada des del principi, i al minut 10 estrenaven el marcador gràcies al talonador Àlvaro Pol. El mateix Pol va repetir anotació al cap de 8 minuts, i el company de primera línia Arnau Asso posava el 21 a 0 al marcador amb el tercer assaig del matí al minut 26.

Tot i els cops rebuts, la Santboiana no va baixar els braços, i just abans del descans escurçava la distància amb una marca de Matías Boursiac.

La reacció santboianenca seguia a la represa amb un cop de càstig de Jan Gabarró, però l'intent de remuntada es va trencar al mintu 55 quan Gerard Martínez superava la defensa blanc-i-blava per donar als vallesans un avantatge de 28 a 8.

L'última paraula la va tenir l'aler santboià Matis Kesteloot, que ajustava el resultat final fins el 28 a 15, i amb aquest marcador el Sant Cugat tornava a endur-se el títol de campions de la Primera Catalana S16.