El Sant Cugat segueix amb el seu idili amb la categoria S18. El club vallesà va tornar a proclamar-se campió de la Primera Catalana S18 dissabte en superar el Fénix per 14 a 8 en una final molt empatada.

Els santcugatencs van avançar-se als deu minuts amb un cop de càstig de Jan Benito, i el peu del capità blau va tornar a servir per sumar punts per als de la Guinardera, que s'avançaven 6 a 0.

Just a la mitja hora de partit, però, el Fénix contestava, també en forma de cop de càstig de Daniel Escola, per mantenir el resultat ajustat al descans.

Amb el 6 a 3 es reprenia el joc a la Foixarda, i de seguida Gerard Martínez aconseguia la primera marca del matí i donava als santcugatencs un marge de 11 a 3.

Els catalans semblaven sentenciar el partit al minut 61 amb un nou xut de Benito, però el Fénix no havia dit l'última paraula; Eduardo Gareta, a falta de 8 minuts per al final, assajava per als aragonesos i els apropava fins el 14 a 8.

El resultat ja no es va moure més però, i la copa de campions de la Primera Catalana S18 marxava cap a les vitrines de la Guinardera després d'una empatada i emocionant final.