La pilota ovalada torna a rodar aquest cap de setmana. Les competicions oficials de rugby apugen el teló dissabte amb l'inici de totes les lligues catalanes i estatals.

Els sènior catalans (tant nois com noies) jugaran la fase prèvia de la Divisió d'Honor Catalana per intentar ser entre els millors equips de Catalunya i competir pel títol de la DHC.

També les categories del nostre esport es posen en marxa amb les lligues de S18, S16 i S14 donant el tret de sortida el mateix dissabte.

Els representants a la DH i la DHB

No tan sols les competicions catalanes comencen a rodar; també ho faran les lligues estatals. La Divisió  d'Honor i la Divisió d'Honor "B", tant masculina com femenina, celebraran la primera jornada el cap de setmana amb deu representants catalans.

A la DH masculina la Santboiana defensa el títol de campiona acompanyada del Barça, mentre a la femenina el Sant Cugat jugarà la seva segona temporada. 

A la DHB femenina el Barça debutarà i acompanyarà el BUC i a la masculina els equips catalans són majoria, sis en total: Hospitalet, Sant Cugat, BUC, Poble Nou, Gòtics i Sitges.