Fotografia de Jaume Andreu

La Nit del Rugby s'apropa, i això és sinònim de votacions a les xarxes socials de la Federació Catalana de Rugby. El proper divendres 7 de juny se celebrarà la V edició de la Nit del Rugby, la gala de final de temporada, on s'entreguen els premis individuals del curs.

A part dels guardons que decideix la Junta Directiva de la FCR, el 7 de juny a l'Auditori 1899 del Camp Nou de Barcelona s'entregaran els premis a millor jugador i jugadora de la temporada de les tres lligues sènior punteres.

Així, sortiran els MVP de la Divisió d'Honor Catalana, la Divisió d'Honor "B" i la Divisió d'Honor tant en categoria masculina com femenina. En el cas de la DHB i la DH, els candidats són jugadors dels equips catalans o bé jugadors catalans que militen en equips de fora.

Sis premis que votaran els aficionats del rugby català. Els entrenadors de cada lliga han escollit tres candidats per cada competició, i durant 24 hores, els seguidors de les xarxes socials podran votar a través de les pàgines de facebook, instagram i twitter de la FCR.

Dels vots dels aficionats i dels entrenadors (que compten per 10), en sortirà el guanyador i guanyadora de cada categoria, que s'anunciarà el dia 7 de juny a la V Edició de La Nit del Rugby.

Tothom atent a les xarxes socials de la FCR, doncs, el vostre vot compta!