El final de la temporada 2023/24 tindrà, com ja és tradició, una festa de comiat a l'alçada. I és que el proper divendres 7 de juny torna la V Nit del Rugby, la festa anual que organitza la Federació Catalana de Rugby per tancar el curs.

En aquesta gala s'entreguen premis individuals de tot tipus: en primer lloc l'audiència vota als millors jugadors i jugadores de les lligues de la Divisió d'Honor Catalana masculina i femenina i als d'equips catalans de la Divisió d'Honor "B" i Divisió d'Honor.

A més dels premis que decideixen els seguidors del rugby català, la Junta Directiva de la FCR atorga també guardons individuals: des del Voluntari de Club (premi als "anònims" de cada club, des de delegats fins a aiguadors) fins a la Trajectòria Esportiva (reconeixement a un jugador ja retirat que ha excel·lit en la seva carrera esportiva).

Enguany, a més, la Nit del Rugby se celebrarà en un lloc molt especial. Homenatjant el centenari de la secció de rugby del FC Barcelona (tal i com es va fer també amb el centenari de la UE Santboiana), la V Nit es durà a terme a l'Auditori 1899 que està situat a les instal·lacions del Camp Nou del FC Barcelona, que ha col·laborat amablement per a què es pugui dur a terme allà.

La Nit del Rugby, que comptarà amb un pica i pica posterior a l'entrega de premis, arrencarà a les 19h, i les portes estaran obertes ja a partir de les 18.30h. 

Per assistir a la festa, és obligatori enviar un mail a premsa@rugby.cat especificant el nom i cognoms de les persones assistents. Les places són limiatdes.