Fotografia de Jaume Andreu

L'hora de la caixa o faixa ja és aquí amb l'arribada dels playoffs a les lligues sènior catalanes. En totes les competicions masculines i femenines es jugaran aquest cap de setmana les semifinals en un cap de setmana de traca i mocador.

A part de les semis de la Divisió d'Honor Catalana Masculina i també la Femeninala Primera, Segona i Tercera Catalana masculines i la Primera Catalana femenina preparen ja les semifinals.

A l'única lliga femenina amb playoff, la Primera Catalana (ja que la Segona Catalana es juga en format de lliga i ja l'han guanyada les Tintoreres) veurà els dos enfrontaments resolts dissabte, amb el líder INEF/Barça rebent el Catalunya Central i el seu principal competidor, el Cornellà/CRUC, jugant amb el GEiEG.

Pel que fa a les lligues masculines, el Fènix "B" rebrà els Spartans, i el Castelldefels al Tarragona en uns playoffs de Primera Catalana que es preveuen molt empatats, ja que els tres primers classificats de la lliga tan sols estan separats per 3 punts.

La mateixa situació ens trobem a la Segona Catalana, on l'ordre del pòdium de la taula està decidit tan sols pels punts de bonus, ja que els tres primers tenen un balanç idèntic de quatre victòries i dues derrotes. Així, el Banyoles/Ripollès jugarà amb l'Hospitalet "B" i l'Andorra "B" amb el GEiEG.

Per últim, la Tercera Catalana veurà com el líder destacat, el CR Alella, rep diumenge el CN Poble Nou "B" i el Gòtics "B" rep l'equip de nova creació d'enguany, els Barcelona Lions RC.