Fotografia de Jordi Elias

La Divisió d'Honor Catalana Femenina coneixerà els dos candidats al títol aquest diumenge, quan a la Mar Bella i al Baldiri Aleu es juguin les semifinals de la competició.

Al camp de Barcelona, el CN Poble Nou s'enfrontarà a l'INEF Lleida a les 12h. Les lleidatanes, quartes de la fase regular, posaran a prova la condició d'imbatudes de les dones de Roger Martínez, que han guanyat els dotze partits que han jugat.

El darrer precedent entre els dos conjunts va ser fa ben poc, el 17 de març, quan les poblenovines van guanyar 40 a 7 a les de la Caparrella. El primer duel entre els dos equips, però, va ser més ajustat, amb un triomf per 10 a 12 per a les barcelonines.

L'altra semifinal es jugarà a Sant Boi de Llobregat el mateix diumenge a les 15h. El VPC Andorra visita el Baldiri Aleu, on va perdre en el seu partit de fase regular per 49 a 7 a mitjans de gener.

El primer enfrontament entre ambdós conjunts, en canvi, va ser de color andorrà, ja que les noies de Prada de Moles van superar 22 a 19 una Santboiana que busca arribar a la final de la DHC Femenina (diumenge 21 a les 11h a la Foixarda) per tercera temporada consecutiva.