Cap de setmana de semifinals als camps de rugby catalans, encapçalades per les de la Divisió d'Honor Catalana Vueling. A la principal lliga masculina, Vilafranca, Químic, Lleida i CEU busquen una plaça per a la final del 9 d'abril.

Després de les victòries de CEU i Químic als quarts de final, ara és el torn del Vilafranca i l'INEF Lleida de rebre els dos conjunts guanyadors a casa seva després de guanyar-se el dret de passar directes a semifinals.

A Cornellà, el RC Vilafranca vol seguir el camí marcat durant la fase regular per seguir comptant tots els seus partits per vitòries. Dissabte a les 18h, els vilafranquins reben un Químic expert en els playoffs que va suar per derrotar 38 a 36 el Barça Blau.

A una altra banda del país, l'INEF Lleida serà l'amfitrió de la segona semifinal. Dissabte a les 17h, els lleidatans s'enfrontaran al CEU en un clàssic de la DHC que tornarà a enfrontar dos equips que no es veuen des de finals de desembre, quan els barcelonins van endur-se el triomf per 33 a 19.

Tots quatre equips arriben preparats per a les semifinals que els han de portar fins la final del següent dissabte, a la Foixarda a les 16h.