La selecció catalana femenina ho té tot llest per a la gran cita de demà, quan el XV de la Ginesta es desplaçarà a Madrid per veure-se-les amb la selecció madrilenya en la tercera jornada del Campionat Autonòmic.

L'objectiu és clar: sorprendre el conjunt local i així aconseguir el bitllet per a la final del Campionat. Tant Catalunya com Madrid venen de derrotar Castella i Lleó per 41 a 7, per tant el conjunt que surti vencedor es clasificarà per a la final.

Per al partit, Mario Sans ha realitzat tres canvis en el XV inicial: entren la pilar del BUC Stephanie Benites, substitueix Mireia de Andrés, Mireia Recasens jugarà en el lloc de la seva companya d'equip Gara Basilio a la segona línia i l'ala Bet Segarra lluirà el #11 en el lloc d'Ani Iglesias. També Jordina Marbà, Paula Pou i Uxue Merino entren a la convocatòria com a suplents.

Així doncs, el bloc que va derrotar Castella es manté per al decisiu partit de demà que posarà a prova la jove selecció catalana.

El matx arrencarà a les 17h al Ramón Urtubi i es podrà veure en directe pel canal de youtube de la federació madrilenya.

Aquesta és la convocatòria de la selecció catalana femenina:

 

alineacio catalunya madrid