Vueling i Land Motors renoven la seva aposta pel rugby català

Vueling i Land Motors aposten fort

El rugby català està d'enhorabona. La Federació Catalana de Rugby ha anunciat la renovació de dues grans empreses que seguiran vinculades com a patrocinadores de l'ovalada catalana.
En primer lloc, l'aerolínia Vueling esponsoritzarà una temporada més la principal competició de Catalunya, la Divisió d'Honor Catalana, que inclou com el curs passat el "naming" de la lliga (DHC Vueling).

PResentacio Ligua Vuelin 2019 146

David Garcia i Ignasi Planas, celebrant la renovació de Vueling / Aram Prats


Per altra banda, el concessionari oficial Jaguar i Land Rover pertanyent a la xarxa de concessionaris Quadis patrocina un any més una de les figures cabdals del rugby: els àrbitres. La marca automobilística lluirà el seu nom a l'esquena dels àrbitres catalans.
La presentació d'aquestes renovacions s'ha realitzat al Museu Colet de Barcelona, on s'hi ha celebrat un acte al qual han acudit el Director Comercial de Vueling David Garcia i la Directora de Desenvolupament i Negoci de Land Motors Ariadna Vergé, a més del President de la Federació Catalana de Rugby Ignasi Planas i Oriol Marcé, subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, que ha estat l'amfitirió de l'esdeveniment.
També hi han estat presents els capitans dels equips de la Divisió d'Honor Catalana Vueling (excepte el Tarragona que no hi ha pogut assistir), una comitiva dels àrbitres i vàries personalitats de l'ovalada catalana.
PResentacio Ligua Vuelin 2019 151

Ignasi Planas i Ariadna Vergé, mostrant una samarreta dels àrbitres / Aram Prats

El rugby català, més fort que mai

Obria l'acte Oriol Marcé, qui destacava "la bona sintonia entre la Federació Catalana de Rugby i la Secretaria General de l'Esport. El rugby és un esport en alça que any rere any millora en tots els aspectes, i notícies com les d'avui ho corroboren".
Per la seva banda, Ignasi Planas assegurava que "estem molt satisfets de poder anunciar que dues empreses tant importants com Vueling i Land Motors continuaran vinculades amb la Federació Catalana. El rugby català es recolza en vàries potes, i una de vital és la dels patrocinadors privats, que amb aquestes renovacions queda més enfortida que mai".

PResentacio Ligua Vuelin 2019 141

David Garcia, Oriol Marcé, Ignasi Planas i Ariadna Vergé / Aram Prats


En el mateix sentit s'expressava David Garcia, qui remarcava el valor afegit que dona el rugby a Vueling: "No hem dubtat en renovar la nostra confiança en un esport com el rugby, tant carregat d'uns valors que nosaltres compartim i que ens agrada reforçar. La temporada passada ja vam gaudir amb la DHC Vueling, i enguany volem repetir experiència amb un nivell tant bo o millor".
També es mostrava efusiva Ariadna Vergé, que ressaltava "l'orgull de Land Motors de poder patrocinar una temporada més la figura més imprescindible d'un partit de rugby: l'àrbitre. En aquest esport es cuida i es respecta els àrbitres, una mostra de l'ètica del rugby que ens ha motivat per ser-hi al costat altra vegada".
PResentacio Ligua Vuelin 2019 080

El Museu Colet ha acollit la presentació / Aram Prats


D'aquesta manera, i per segon any consecutiu, l'aerolínia Vueling i el concessionari Land Motors segueixen apostant fermament pel rugby català, que creix i avança a pas ferm de la mà dels seus patrocinadors.

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres