Ja tenim candidats per endur-se el títol de la Divisió d'Honor Catalana Vueling: el RC Vilafranca i el CEU. Ambdós conjunts van sortir vencedors de les semifinals i es mediran el proper dissabte a la Foixarda a les 16h.

Molt plàcida va ser la semifinal del Vilafranca, que abans del minut 20 ja guanyava per 22 a 0 després de quatre assajos. El Químic no va poder frenar el joc dels vilafranquins, que compten tots els partits de la temporada per victòries clares.

Abans de la mitja part dues marques més posaven el 36 a 0 al marcador, i malgrat el Químic assajava a l'inici de la represa, el Vilafranca no va treure el peu de l'accelerador i amb set assajos més arribava fins el 79 a 5.

La semifinal de la Caparrella va ser molt més ajustada. Lleida i CEU van oferir un gran partit, amb remuntada inclosa dels barcelonins. Va començar el conjunt local molt fort, amb un cop de càstig de Miguel Godoy i l'assaig de Jose Ignacio Carrizo.

Dues marques més, d'Isaac Sobrino i Pol Joven, contrarrestaven els dos assajos visitants de Felipe Gili i enviaven el duel a vestidors amb un resultat de 24 a 10. La represa seguia somrient als lleidatans, que s'escapaven una mica més amb el try d'Albert Vicente.

I quan més enfonsat semblava el CEU, va començar la remuntada. Amb els assajos de Paul Sabaté, Carles Álvarez i Atirse Jover, el conjunt barceloní va empatar el partit al minut 70, posant-se en disposició de guanyar el partit.

I així ho va fer, ja que al minut 76 Paul Sabaté tornava a assajar per posar per davant el CEU per primera vegada en el partit i en l'última jugada Philippe Bach va transformar un cop de càstig per sentenciar amb el 29 a 39.

D'aquesta manera el CEU es guanyava el dret de ser a la final de la Foixarda per intentar donar la sorpresa davant un Vilafranca fins ara intractable.