Una cinquantena de voluntaris s'apunten els Espartans Catalunya

Primeres passes

El projecte dels Espartans Catalunya va agafant cos. Un mes després que es signés el conveni amb la Fundación Espartanos i es posés en marxa de manera oficial la inciativa a Catalunya, els Espartans van realitzar dijous la primera reunió dels que formaran el projecte: els voluntaris.
Una trentena de persones van acudir a l’antiga presó Model de Barcelona per arrencar definitivament amb els Espartans Catalunya, tot i que ja són 50 els voluntaris que han expressat la seva intenció de col·laborar amb aquesta iniciativa que vol portar el rugby a les presons catalanes com a eina de reinserció i educació.

D_NShDmXUAEXxSv

La reunió es va realitzar al teatre de la Model


El projecte consistirà en formar un equip de rugby a les presons de Quatre Camins i de Tarragona, on s’hi realitzaran entrenaments els dijous a la tarda amb els reclusos que així ho desitgin. La reunió, dirigida pel president de la Federació Catalana de Rugby Ignasi Planas, va servir per esclarir les primeres passes i funcions dels voluntaris, que s’encarregaran des dels entrenaments fins a les qüestions logístiques dels Espartans Catalunya.
De moment, el compte d’Instagram Espartans Catalunya informa periòdicament dels progressos i evolució del projecte.
Si vols col·laborar amb els Espartans Catalunya, envia un mail a espartans@rugby.cat

logo fede fondo negro

Contacta amb nosaltres