Aquest cap de setmana s’ha disputat la primera jornada de la Lliga Catalana de Touch, una jornada plena de novetats, entre les que destaca la creació d’una lliga exclusivament femenina que, tot i començar amb tres equips, és un pas més per promocionar i donar a conèixer aquest esport.

El debut de la lliga femenina es va produir amb el partit disputat entre els equips del TRB i un combinat barbarians dels clubs que no han presentat equip, i que ha donat molt coratge i satisfacció a les participants. El resultat final, amb victòria del TRB per 4 a 1 deixa a les noies de Barcelona com a líders a la primera jornada.

Dracs, Diables i BUC lideren

Paral.lelament es va engegar la lliga a la modalitat mixte, on cal destacar la incorporació de dos nous equips com a debutants: el Touch Montseny i la Unió Esportiva Santboiana, que deixen la competició amb deu equips que es disputaran el títol aquesta temporada.

Dels resultats de la jornada cal destacar el fort començament del BUC / BOCS, que aconsegueixen situar-se al capdavant amb els mateixos punts que Diables i Dracs de TRB. Aquests, que l’any passat ja es van disputar el títol a la darrera jornada, han mostrat a la primera jornada que seguiran mantenint el nivell i lluitaran per mantenir sempre posicions capdavanteres durant la temporada.

Despunta també el bon paper del Touch Montseny, que tot i debutar a la categoria aconsegueix situar-se a mitja taula, amb bones sensacions i potencial suficient per poder lluitar per a una bona situació.

El CN Poblenou, tot i la seva derrota amb els Diables de TRB, a qui van pressionar fins al final també seran un bon referent a la lliga.

La propera jornada es jugarà el 17 de novembre, a partir de les 10h, al camp de La Foixarda