El CEU es va convertir dissabte en el segon equip que confirma la seva participació als playoffs de la Divisió d'Honor Catalana Vueling.

Tot i perdre el partit davant el Químic, els barcelonins treuen profit de la derrota del Sabadell i s'han assegurat matemàticament ser entre els sis primers al final de la fase regular.

La derrota va arribar a la segona meitat per al CEU, que va marxar al descans amb un 0 a 11 a favor gràcies a dos cops de càstig de Philippe Bach i un try de Gerard Español. A la represa, però, el Químic va sortir desbocat i en menys d'un quart d'hora va remuntar gràcies als assajos de Josep Just, Robert Vidal i Oriol Prats.

Tot i que el CEU s'apropava novament amb un xut de Bach, dues marques locals van rematar la feina per al Químic, que amb el 31 a 14 suma la quarta victòria a la lliga i empata a punts amb l'INEF Lleida, a qui visitarà la propera jornada.

Precisament el Lleida és un dels equips que està més en ratxa a la DHC, ja que amb la victòria aconseguida a Torroella per 3 a 62 els de la Caparrella encadenen ja quatre victòries consecutives i s'apunten de ple a la lluita per la segona plaça, que dona dret a jugar les semifinals directament estalviant-se la primera ronda de playoffs.

I un altre equip que ha revifat en les darreres jornades és el Barça. Els culers van seguir amb la dinàmica iniciada davant el Quebrantahuesos i a Sabadell van marxar amb la victòria per 15 a 28.

Els barcelonins veien com els locals s'avançaven 0 a 8 amb un cop de càstig de Josu Quintana i un try d'Oriol Ferran, però en els darrers quinze minuts de la primera part el Barça es va deixar anar amb quatre marques (Albert Chasco, Matías González, Santiago González i Pablo González) que van trencar el matx.

A la segona part la pluja anotadora es va aturar, i tan sols una marca sabadellenca del capità Francesc Farràs va moure el marcador, que va acabar amb el 15 a 28 favorable als blaugrana.