Les formacions online segueixen en marxa, i amb l'activitat aturada per al gruix dels equips, s'obre una finestra d'oportunitat per millorar en els conceptes i la formació dels entrenadors.

Aquesta vegada la Federació Catalana de Rugby ofereix la possibilitat d'adherir-se al taller que promociona la Federació Espanyola de Rugby sobre la Reglamentació de les Escoles de Rugby.

Data d'inici: Dimecres 11 de novembre

Data de finalització: Dimecres 25 de novembre

Data final per inscriure's: Dilluns 9 de novembre.

El curs consta d'una Introducció als principis del joc, un mòdul per a cada categoria de rugby base on s'hi podrà trobar informació sobre la reglamentació del joc, una tasca d'assimilació de continguts i un altre de recursos didàctics. Els mòduls es desbloquejaran a mesura que s'avanci en el curs i es completin les activitats proposades per a cada un.

Un cop finalitzat el quart mòdul s'activarà la Tasca Final, que un cop completada atorgarà a qui la completi el document que certificarà que s'ha completat el curs.

Amb aquest taller es pretén una millor comprensió de la reglamentació del joc de les escoles de rugby en la seva etapa de rugby base. 

Apunta't al taller omplint el següent formulari.