La Federació Espanyola de Rugby (FER) ha emès avui un comunicat en el qual exposa les decisions que ha près respecte a algunes competicions en relació a la situació que viu el país amb el Covid-19.

La FER ha desglossat el document en onze punts, cinc dels quals afecten directament a l'activitat de la Federació Catalana de Rugby:

Se suspenen les cinc competicions del mes de maig de les categories de formació (Campionat d'Espanya i Torneig Nacional S18, Campionat d'Espanya i Torneig Nacional S16, Festival Nacional S14, Festival Nacional S12 i Festival Nacional S10, S8 i S6).

Se suspenen els Campionats Autonòmics de rugby a XV de seleccions del mes d'abril i maig (Campionat Femení sènior, Campionat Femení S18, Campionat S14).

S'acorda esperar com a molt tard fins el 30 d'abril per decidir què es fa amb la fase d'ascens a la Divisió d'Honor "B" femenina, tenint en compte que es requereixen com a mínim tres partits (semifinals DHF, DHBF, finals DHF i DHBF i playoff de permanència/ascens DHF i DHBF).

S'acorda esperar com a molt tard fins el 30 d'abril per decidir què es fa amb la fase d'ascens a la Divisió d'Honor "B" masculina.

- L'activitat esportiva pot acabar com a molt tard el cap de setmana del 4 i 5 de juliol.

Pel que fa a les competicions que depenen de la Federació Catalana de Rugby, la FCR resta a l'espera que avancin els esdeveniments per poder prendre una decisió coherent i ferma, i així assegurar-se que les lligues en disputa es resolguin de la manera més justa possible.

A continuació podeu llegir íntegre el comunicat de la FER:

 

comunicat FER 1
comunicat FER 2