Tot i que els playoffs de les lligues sènior masculí, S18 i S16 estan en marxa, la temporada no ha arribat a la seva fi per a aquestes categories.

La Federació Catalana de Rugby oganitzarà, com ha fet amb el sènior femení, la Copa Catalana 2021 per a la resta de competicions. Així, tindrem una Copa masculina, una S18 i una S16.

Per això la FCR ha obert el període d'inscripcions per a les diferents copes, que en funció dels equips apuntats tindran diferents graons.

Els equips es poden inscriure en la modalitat Or (màxim nivell) o Argent (equips amb menys nivell), però si no hi hagués prou equips inscrits es jugarà una sola competició (el format final de la competició es configurarà segons els equips apuntats).

La distribució dels equips en el quadre es realitzarà segons la classificació obtinguda aquesta temporada. Els partits, incloent-hi la final, es disputaran al camp de l'equip amb pitjor classificació. 

Per inscriure's cal enviar un mail a competicio@rugby.cat, especificant la categoria i el nivell de cada equip. El límit per apuntar-se és el 13 de maig per al sènior masculí i la Copa S16 i el 7 de maig per al S18.

La Copa se celebrarà en format d'eliminatòria en tres jornades: quarts de final el 23 de maig, semifinals el 30 de maig i final el 6 de juny per als S18 i el sènior, i el 30 de maig, el 6 i el 13 de juny en el cas dels S16.