La Copa Catalana de Sevens S18 va apujar el teló aquest cap de setmana amb tota l'emoció del rugby a VII. Dissabte a Sant Boi de Llobregat i diumenge a Cervelló, dotze equips van jugar la fase classificatòria per ser a la gran final del 28 de maig.

Al Baldiri Aleu, l'equip local va sortir vencedor de la jornada guanyant els dos partits de la fase de grups de forma clara (71 a 0 contra el Vilafranca i 48 a 0 davant l'Hospitalet) i es classificaven per a la final en què van trobar-se el Gòtics.

Els barcelonins havien superat el Sitges B 34 a 0 i el BUC 17 a 7, però contra l'amfitrió no van tenir opcions i queien 22 a 7. Així, la Santboiana encapçalava un podi que completaven els Mamut i el BUC.

6

L'endemà, la Copa Catalana S18 es va jugar al Camp Municipal de Cervelló, on el RC Sitges va erigir-se campió de la jornada.

Els del Nou Santa Bàrbara van dominar amb fermesa la fase de grups, derrotant el CEU 36 a 0 i el Poble Nou 49 a 14 i es plantaven a la final contra un Sant Cugat que també havia guanyat amb bons resultats els seus dos enfrontaments (36 a 0 vs Cervelló i 22 a 7 vs Senglars).

La final va oferir un matx molt emocionant que es va decidir per menys d'una marca en favor dels sitgetans (17 a 21). Així el RC Sitges acabava primer de la seu de Cervelló, acompanyat del Sant Cugat i del Poble Nou, que va derrotar el Torroella en el partit per la tercera posició.