Fotografia de Jaume Andreu

La Divisió d'Honor Catalana Masculina ja té els sis participants confirmats per a la temporada 2023/24. Després de les classificacions del Gòtics, el VPC Andorra i el Químic ER, aquest cap de setmana el RC Sitges, el Barça "Blau" i el RC Badalona s'han guanyat també el dret de competir a la millor lliga masculina de Catalunya.

Un triomf aclaparador del Sitges a casa contra els Spartans de Granollers (111 a 5) va esvaïr qualsevol dubte al Nou Santa Bàrbara, que en el seu retorn a les lligues catalanes intentarà guanyar el seu tercer títol de campió de la DHC.

Tercer al Grup A de la fase prèvia, per darrera dels sitgetans, ha acabat el Barça "Blau". La classificació dels blaugrana és molt meritòria, ja que van aconseguir quelcom que no havia fet ningú aquesta temporada: derrotar el Químic. Dos assajos de Nicolás Bracco van liderar la victòria per 22 a 12 del Barça, un altre dels equips que ha aixecat el trofeu en dues ocasions.

I el darrer en unir-se a la festa és el Badalona, que malgrat perdre en l'última jornada contra el VPC Andorra 6 a 45 mantenia la tercera plaça del Grup B i jugarà per primera vegada a la Divisió d'Honor Catalana Masculina, que arrenca el cap de setmana del 16 i 17 de desembre.