Fotografies de AQuiroga, Adrián Fernández i RNA_phtgrphy

Després de dues setmanes de repòs, dissabte arriben les semifinals de la Divisió d'Honor Catalana Quadis Autocentre, en les què Barça, Poble Nou, Santboiana-Castelldefels i Gòtics es jugaran les dues places per arribar a la gran final.

El nou camp de Pins Vens de Sitges (C/ Pintor Maria Carbonell i Llopis I) serà l'escenari on es decidirà el destí dels quatre conjunts, jugant-se a les 17h el duel entre el Barça i el CN Poble Nou i a les 19h el partit entre la Santboiana-Castelldefels i el Gòtics RC.

Els dos enfrontaments es podran seguir en directe per streaming a través del canal de youtube de la Federació Catalana de Rugby.

 

Diseño sin título (24)

 

Aforament i seguiment dels partits

Degut a les mesures de la Covid-19, la FCR ha d'aplicar les restriccions d'aforament que dicta el Procicat i que caldrà seguir amb disciplina:

- Cada equip participant a les semifinal tindrà assignats 40 seients a la zona de la grada. Aquestes zones estaran delimitades, i cada club serà el responsable de l'entrada i sortida dels seus aficionats. Només es permetrà l'entrada a espectadors que tinguin un seient. Totes les persones que no tinguin un seient assignat hauran d'abandonar l'estadi.

- Obligatòriament al finalitzar la primera semifinal s'haurà de desallotjar la part corresponent de la grada del Barça i del CNPN, perquè puguin entrar les aficions del Gòtics i de l'UES-CRUC.

- També hi haurà una zona sense reserva que podrà accedir el públic en general d'unes 60 places més.

Des de la Federació Catalana de Rugby farem l'streaming en directe per tal que els aficionats puguin seguir els partits des de casa i demanem responsabilitat per no accedir al camp sense tenir un seient assignat pel club.