Segona jornada del Campionat de sevens femení i primera per als S14

Dissabte de sevens!

El rugby a VII tornarà a ser protagonista aquest cap de setmana als camps catalans. A part de la jornada final del Campionat de Catalunya de sevens S16, el sènior femení i els S14 també celebraran demà un dia de torneig.
Per a la categoria femenina serà la segona jornada, després que fa dos caps de setmana celebressin la inauguració del Campionat a la Feixa Llarga. La segona ronda del torneig les portarà fins l'Estadi Nacional d'Andorra la Vella, on s'hi desplaçaran set conjunts. Amb encara una tercera jornada per disputar-se (el proper cap de setmana a Girona) els equips intentaran aconseguir els millors resultats possibles per optar al títol.
D'entre els assistents, l'INEF-Hospitalet parteix com a líder després de guanyar la primera jornada amb GEiEG i BUC trepitjant-los els talons, Barça i VPC Andorra buscaran bones actuacions i el Lleida i el Poble Nou entren com a nous conjunts, sumant 10 punts per no haver jugar la primera ronda a la Feixa Llarga (guanya l'equip que acaba amb menys punts a la classificació).

51954203_2104861999593220_3645555244273762304_n

Lleida i Poble Nou s'estrenaran a Andorra / RNA Photography

Classificació Campionat de Catalunya femení:

  1. INEF-Hospitalet 1p
  2. UE Santboiana 2p
  3. GEiEG 3p
  4. BUC 4p
  5. CR Sant Cugat 5p
  6. CR Tarragona 6p
  7. VPC Andorra 7p
  8. Barça Rugby 8p
  9. Carboneres de Terrassa 9p
  10. CE INEF Lleida i CNPN  10 punts

Pel que fa al Campionat S14, onze equips bregaran per penjar-se l'or al coll, començant aquest cap de setmana dividits en dues seus (la Teixonera i la Feixa Llarga). A cada seu hi jugaran sis i cinc conjunts respectivament, dividits en dos grups que jugaran per arribar a la fase final i així quedar entre els tres millors que els donarà dret de participar el següent cap de setmana a la jornada final.
Calendaris i resultats Campionat de Catalunya de rugby a VII

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres