Santboiana vs Sant Cugat i BUC vs GEiEG, les semifinals de la DHC Femenina

Les semifinals de la DHCF, definides

Les semifinals de la Divisió d'Honor Catalana Femenina ja estan definides. Després que el Sant Cugat es convertís en el quart equip classificat per als playoffs la setmana passada, l'únic dubte que calia aclarir la darrera jornada era el de saber quins serien els encreuaments de les semifinals.
No va haver-hi sorpreses aquest passat cap de setmana, i els tres conjunts capdavanters van guanyar els seus enfrontaments per deixar la classificació tal i com estava. D'aquesta manera, la Santboiana va proclamar-se campió de la lliga regular en acabar líder amb 55 punts, el BUC ha finalitzat segon amb 54 i el GEiEG tercer amb 53. El Sant Cugat va perdre a la Foixarda i es manté quart.

gotics_santcu_rugbycat

El Sant Cugat intentarà la campanada contra la Santboiana / Edu Rois


D'aquesta manera, les semifinals de dissabte que ve a Castelldefels queden definides de la següent manera: UE Santboiana vs CR Sant Cugat i BUC vs GEiEG. La primera es jugarà a les 11h i la segona a les 13h, de manera consecutiva, al camp de Can Vinader.
Com la temporada anterior, els playoffs de la DHC femenina i la DHC Vueling es podran veure en directe per la televisió gràcies a la Xarxa, que aquest curs afegeix la plataforma Xala! a l'oferta per poder gaudir dels partits en streaming (clicka aquí per descobrir com gaudir de Xala! de manera gratuita).
Així doncs, dissabte tindrem el primer plat de rugby per la televisió amb dues semifinals d'altíssim nivell. Que comenci l'espectacle!

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres