Fotografia de Gerardo Rubira

La darrera lliga que va posar-se en marxa també serà l'última en conèixer el seu campió quan, demà a les 19.30h al Baldiri Aleu, la Unió Esportiva Santboiana i el Club de Rugby Sant Cugat juguin la final pel títol de la Primera Catalana S14.

Santboians i santcugatencs han sigut els millors equips de la fase regular, acabant en primera i segona posició respectivament. Especialment dominador s'ha mostrat el conjunt de Sant Boi, que ha guanyat els cinc partits que ha jugat, deixant-se tan sols un bonus ofensiu.

Precisament el partit en què no va sumar cinc punts va ser davant el Sant Cugat en la darrera jornada de lliga, quan els santboians van endur-se el triomf de la Guinardera per 28 a 30.

Per la seva banda, el Sant Cugat ha perdut dos partits i s'ha classificat per a la final amb només 1 punt més que el Gòtics, tercer classificat. A part de la desfeta davant la Santboiana, els vallesans van perdre també a Sitges a la tercera jornada.

Amb el precedent de fa tan sols dues setmanes es planten demà els dos equips al Baldiri en un partit que promet emoció i bon rugby a parts iguals.

Cada equip té assignades un número concret d'entrades, per tant aquells que vulguin assistir-hi cal que contactin amb els responsables de cada club.