Sant Cugat vs Santboiana, la final de la Primera Catalana S18

Fotografia de Jordi Elias

La lliga cadet es resol al Súper Dissabte

La primera divisió de la categoria S18 serà també present a la Foixarda en el Súper Dissabte de rugby. Els conjunts cadet del Sant Cugat i la Santboiana s'enfrontaran en el partit definitiu de la Primera Catalana S18 dissabte a les 15h al camp barceloní.
El primer i segon classificat de la competició es veuran les cares després de guanyar folgadament les seves respectives semifinals. Els vallesans van guanyar el Barça per 35 a 12, mentre els del Baix Llobregat van superar el Sitges per un ampli 55 a 20.

56590973_2522890351056047_7408809922650963968_o

La Santboiana va derrotar el Sitges a les semifinals / Jordi Elias

És d'esperar que la final sigui un enfrontament molt empatat, doncs en el partit de la fase regular el Sant Cugat va guanyar al Baldiri Aleu per un ajustat 20 a 27 i a la Guinardera per 24 a 22, provocant dues de les tres derrotes que ha sofert la Santboiana en lliga. Els vallesans, en canvi, es planten a la final com a invictes i també com els vigents campions de la Primera Catalana S18.