L'últim cap de setmana de rugby a XV masculí de la temporada 2021 està a punt d'arribar, quan d'aquí a uns dies es jugui la final de la Copa Catalana 2021 entre el CR Sant Cugat i la UE Santboiana.

Els dos conjunts s'han guanyat el dret de disputar el títol en vèncer els seus enfrontaments de semifinals davant el Barça "B" per 41 a 22 i el Químic 14 a 65 respectivament.

La Guinardera acollirà així la final de la Copa entre un conjunt de la Divisió d'Honor "B" i un altre de la Divisió d'Honor en el que serà un partit entre dos dels clubs de més pes de Catalunya.

 

L'equip guanyador es classificarà per al Campionat d'Espanya (1)

 

Manresa i L'Hospitalet, a per la Copa Argent

A la Copa Argent, seran el Manresa RC i el RC L'Hospitalet els dos equips finalistes, després que els de la Feixa Llarga guanyessin amb solvència el Badalona per 6 a 54 i els manresans aconseguissin el bitllet degut a la impossibilitat del Castelldefels de jugar per un cas de Covid-19 a la seva plantilla que els ha impedit disputar l'enfrontament.

D'aquesta manera, el Manresa acollirà la final de la Copa Argent, mentre a la Copa Bronze el RC Cornellà ho té tot a favor per aixecar el títol de campions després de guanyar el partit d'anada de la final contra els Carboners de Terrassa per 51 a 7.

L'equip guanyador es classificarà per al Campionat d'Espanya (2)