Fotografia de Jordi Elias

Després d'aquest cap de setmana només queda una incògnita a la Divisió d'Honor Catalana Femenina, ja que el CR Sant Cugat "B" i la UE Santboiana van aconseguir la classificació per als playoffs de la lliga.

Vallesanes i santboianes van enfrontar-se a la Guinardera en la vuitena jornada de la fase regular, i la victòria de les santcugatenques, juntament amb la derrota del Gòtics, propicien que matemàticament ambdós equips siguin de playoff.

El partit va confirmar la bona dinàmica del Sant Cugat, que va sumar la tercera victòria consecutiva amb un 26 a 23 que van aconseguir en el minut 79. Les vallesanes van remuntar un 5 a 23 a la segona part, i amb tres marques, la darrera de Sara Buetas, li prenien la segona posició de la DHC a la Santboiana.

Les vallesanes no atraparan, però, el líder, ja que el Barça segueix intractable al capdamunt de la lliga. Les blaugrana van derrotar sense problemes el Poble Nou per 0 a 45 i ja són vuit els triomfs consecutius que li valen per sumar els 39 punts que les confirmen com les dominadores de la competició.

I de les vuit victòries del Barça a la segona de l'INEF Barcelona. Les Ósses celebraven tot just la segona alegria a la lliga derrotant a domicili el Gòtics/Sitges per un clar 5 a 39. Amb els doblets d'Elena Comadran, Alex Castillon i el hat trick de Maria Toledo, les barcelonines guanyaven amb bonus i abandonen l'última plaça de la DHC.