La darrera competició de la temporada 2021 ha arribat a la seva fi. La Copa Catalana S14 va posar punt i final al curs rugbístic amb el Sant Cugat, el BUC i el Gòtics "B" com a campions.

El Sant Cugat remata la feina

La Copa Catalana Or es decidia al Baldiri Aleu, i després de vèncer la Santbaoiana 44 a 17 en el partit d'anada a la Guinardera, el Sant Cugat ho tenia tot de cara per aixecar la copa.

Dit i fet per als vallesans, que tot i trobar-se davant una Santboiana molt més encertada que feia una setmana, van defensar la renda de 27 punts. Els locals van guanyar el partit per 19 a 17 però no els va servir per remuntar la diferència, i així el Sant Cugat aconseguia el doblet unes setmanes després de guanyar la Primera Catalana també al Baldiri Aleu.

202009771_4036155786472211_3073433392119321316_n

BUC i Gòtics, campions d'argent i bronze

El nou camp de Pins Vens de Sitges rebia dissabte la visita del BUC per a la final de la Copa Catalana Argent en un partit que va resultar ser molt empatat.

Els barcelonins van agafar la iniciativa en els primers vint minuts amb els assajos de Martí Esteve i Tomás Cortés, però el Sitges va ajustar el resultat abans del descans amb el try de Santino La Pietra que ell mateix va transformar per enviar el partit al descans amb un 7 a 12.

La segona part va tornar a ser d'alta intensitat i va repetir protagonistes: per la banda buquera Cortés va assajar i per la sitgetana La Pietra va fer el mateix per mostrar un 14 a 19 al minut 57. El lluminós de Pins Vens no es va moure més, proclamant al BUC campió de la Copa Catalana Argent.

La Foixarda va ser l'últim escenari de la Copa S14, on els equips "B" del Gòtics i la Santboiana se citaven per decidir el Bronze en el partit de més anotació de la jornada. Els locals van anotar sis marques i els visitants quatre per acabar el matx amb un 36 a 26 favorable al Gòtics-Cabrera que rubricava els barcelonins com els vencedors de la Copa Catalana Bronze.