Només en falta un. La Divisió d'Honor Catalana Vueling ha conegut aquest cap de setmana tres participants més; i ja en són vuit.

El Sabadell RC, l'INEF Lleida i el Químic ER van guanyar els seus partits en la darrera jornada de la fase prèvia,remataven la feina feta fins el moment i es classificaven per a la DHC.

El Sabadell s'ha classificat com a segon del Grup 2 gràcies al triomf per 49 a 7 contra el ja classificat Quebrantahuesos, mentre Lleida i Químic no van tenir problemes per guanyar els seus partits a casa (50 a 17 i 39 a 9 respectivament) i acabaven empatats a 24 punts al capdavant del Grup 3.

Els tres equips s'afegiran als ja classificats RC Vilafranca, Barça "Blau", Cocodrils RSV, Senglars de Torroella i Quebrantahuesos, mentre tots ells esperen a saber quin conjunt completarà la DHC: el CEU o el Castelldefels, que juguen aquest dissabte un partit enraderit de la jornada 5.

El sorteig dels calendaris de la DHC, la Primera i la Segona Catalana es realitzaran avui dimarts, i les lligues arrencaran el cap de setmana de l'11 i 12 de desembre.