La Federació Catalana de Rugby arrenca aquesta temporada un nou programa anomenat "Rugby 100, Formem Persones" liderada pel professor de la Universitat de Girona Raul Calvo, coordinador de la iniciativa Rugby 2030 de la Unión Argentina de Rugby.

Aquest programa vol consolidar la pràctica esportiva del rugby com una pràctica formativa de persones, està adreçat als entrenadors i entrenadores d'escola i categories i vol aportar noves visions i metodologies pedagògiques que serveixin per millorar la transmissió del rugby cap als jugadors.

En el programa "Rugby 100" els entrenadors aprendran a transmetre conceptes com l'empatia, el respecte, la resiliència o l'assertivitat a partir d'exercicis pràctics que es podran aplicar als entrenaments del dia a dia.

L'objectiu d'aquest programa és aplicar a les metodologies d'entrenament noves pràctiques que ajudaran els nens i nenes a ser millors persones i millors jugadors.

El programa ve avalat pel gran èxit que està tenint a l'Argentina i la primera reunió informativa es durà a terme el proper dimarts 7 de setembre a les 19h de manera online. El curs arrencarà el següent dilluns 13 de setembre. Per apuntar-se a la reunió, cal respondre el següent formulari.

Podeu veure la xerrada que Raul Calvo va oferir el mes d'abril al nostre canal de youtube.