Dijous a la tarda, el president de la Federació Catalana de Rugby, Ignasi Planas, i el president de la UE Santboiana, Miquel Martínez, van visitar el Palau de la Generalitat per reunir-se amb el President de la Generalitat de Catalunya Quim Torra i amb el Secretari General de l'Esport Gerard Figueras.

La trobada, emmarcada en la proximitat del centenari que celebrarà la Santboiana el proper 2021 i també els 100 anys que es compliran de la creació de la FCR el 2022, va servir per traslladar les virtuts i les demandes del rugby català a la màxima personalitat institucional del país.

La principal qüestió que es va tractar en aquesta reunió va ser la necessitat de construïr un nou estadi nacional de rugby a Catalunya que respongui a la realitat cada vegada més exigent del nostre esport.

Gerard Figueras va traslladar el suport de la Secretaria General de l'Esport, tot i que el finançament d'aquest estadi haurà de venir dels pressupostos de la Generalitat. Així, el president Quim Torra va acollir favorablement la idea, obrint la porta a la redacció del projecte aquest mateix any amb vistes a poder inaugurar l'estadi el 2022, any del centenari de la FCR.

Per la seva banda, Miquel Martínez va exposar quines són les iniciatives que durà a terme la UE Santboiana per al seu centenari, una efemèride que constata i reforça el club amb més història de l'ovalada catalana.

Així doncs, la reunió va ser molt favorable i va servir per tornar a posar de manifest que el rugby ha de formar i forma part de l'agenda esportiva del país.