Segon cap de setmana de competició a la Divisió d'Honor Catalana Quadis Autocentre i cinc dels equips que van arrencar amb victòria la jornada inaugural segueixen sense conèixer la derrota. La lluita per arribar als quarts de final segueix en peu.

Grup A

Un dels equips del Grup A de la DHC va viure diumenge un matí especial. Les Cocodriles van ser protagonistes malgrat la dura derrota rebuda a casa davant l'INEF Lleida (7 a 62), doncs a la Torre Roja l'equip de Viladecans jugava el seu primer partit oficial.

Després de federar-se fa tres temporades, els Cocodrils posaven en marxa el curs passat l'equip femení, i diumenge les noies entrenades per Marco Pasarello finalment es vestien de curt en competició federada. No van ser rival, però, per al Lleida, que guanyava el seu segon partit i li prenia el liderat al Barça.

IMG-20210307-WA0006

Grup B

El Poble Nou i la Santboiana-Castelldefels segueixen dominant el Grup B. Ambdós equips van tornar a guanyar amb solvència i s'emplacen al duel de la propera jornada, d'aquí a dos caps de setmana, per trencar l'empat al capdavant de la classificació.

Les poblenovines van superar un resistent RC Sitges que va competir de tu a tu a la Mar Bella a la primera part, quan només els assajos de Sara Mendavia i Pola Kociecka van moure el marcador. A la segona meitat, però, dues marques de Clàudia Pont i una de Júlia Sánchez posaven el definitiu 29 a 0.

Més expeditiu va mostrar-se l'equip de la Santboiana-Castelldefels a la Foixarada, que al quart d'hora ja guanyava 12 a 0 amb els assajos de Linda López i Natàlia Gómez. Dues marques més abans del descans i tres més a la segona meitat asseguraven el triomf per a les visitants, que rebien de mans d'Helena Espada el primer try de la temporada del BUC "B".

Grup C

El CEU segueix amb pas ferm el seu camí per la temporada 2021. Les barcelonines no van tenir problemes per superar amb contundència les nouvingudes Garrotxa-Banyoles, que malgrat lluitar durant tot el partit van perdre 105 a 0 al Sitari. Així, les barcelonines segueixen líders amb 10 punts i es jugaran la primera plaça del Grup C en la darrera jornada de la fase prèvia contra el Sant Cugat "B".

Precisament les vallesanes són l'altre equip imbatut del grup gràcies al triomf aconseguit a la Foixarda davant el renovat INEF Barcelona, en el matx més disputat de la jornada. Les visitants van avançar-se amb un assaig de Maria Bardají, però de seguida empataven les Ósses gràcies a Paula Pérez.

Abans de la mitja part Àngela Gutiérrez posava el 5 a 10 amb la segona marca blava, i a la represa Carla Moraleda posava terra pel mig amb un altre assaig. Tot i així, la resistència local seguia i Núria Torra plantava la pilota en zona rival per ajustar el resultat fins el 10 a 15 amb quinze minuts per jugar-se. El competit duel va resoldre's favorablement per al Sant Cugat "B", que gràcies a l'assaig d'Idoia Jáuregui marxava de la Foixarda amb el 10 a 22 a favor.

158624728_4196565210377599_5325191460100235736_n

Grup D

Al Grup D de la DHC Quadis Autocentre se celebrava un partit transcendental, amb el Gòtics i el VPC Andorra empatats a 5 punts al capdavant de la classificació.

La Foixarda va gaudir d'un enfrontament empatat, sobretot a la primera part, que va acabar amb un ajustat 12 a 7 favorable a les Mamuts. A la represa, però, les Gòtics van agafar la iniciativa i amb dues marques d'Ana Harris (que va signar un hat-trick) i una de Gara Acedo, anul·lava l'assaig visitant per guanyar 34 a 14 i endur-se els 5 punts.