Fotografia de CRUC

Aquest cap de setmana es van definir les semifinals de la Divisió d'Honor Catalana Vueling i ja coneixem els quatre equips que es disputaran el títol de campions de la màxima categoria sènior masculina. El ja classificat CEU s'enfrontarà al Sitges, i Químic i Castelldefels completen l'altra eliminatòria. 

L'equip que es va classificar amb més solvència va ser el Químic, que no va deixar lloc als dubtes atropellant el Cervelló per 153 a 0 per assegurar-se la primera plaça del Grup A. Els barcelonins es planten altra vegada a les semifinals i cerquen tornar a una final de la DHC com la que van disputar la temporada 2017/18.

Per fer-ho, hauran de derrotar el Castelldefels, líder del Grup D que va vèncer el Cornellà amb bonus ofensiu i superava el Tarragona per 1 punt, avantatjant també el Lleida i els Cocodrils per 2 i 4 punts respectivament. El CRUC cerca la seva primera final des de la 2016/17.

L'altra semifinal la protagonitzaran el CEU i el Sitges, que depenia d'ell mateix per ser altra vegada als playoffs de la DHC. Els del Garraf van guanyar el BUC "B" per un clar 53 a 5 i defensaven d'aquesta manera el liderat del Grup C, amenaçat per les victòries del Barça "Blau" i el Torroella.

El Sitges busca la seva tercera final (16/17 i 17/18), mentre els barcelonins intentaran disputar la seva segona des que perdessin la de la primera edició de la Divisió d'Honor Catalana el curs 2015/16. Les semifinals es jugaran el cap de setmana del 8 i 9 de maig, i la final, el del 15 i 16.