"Projectant el Futur", la Jornada del Rugby Català

"Projectant el Futur"

El dia del treballador va ser de feina per als representants dels clubs catalans. A les instal·lacions de l'INEFC Barcelona, 40 clubs de Catalunya van assistir a la Jornada del Rugby Català "Projectant el Futur", emmarcada dins del Pla Estratègic del Rugby Català.
D5dtKEiX4AM9ySJ
La comissió del Pla formada per David Carreras, Fredy Joven, Pedrona Serra, David Solà, Marià Pasarello i la col·laboració de Marc Sentís i Ignasi Planas va organitzar la jornada amb la voluntat de crear sinèrgies i debatre per tal de compartir les diferents necessitats, opinions i problemàtiques que viuen els clubs dia a dia.
Cada club va enviar un responsable de l'àrea esportiva i un altre de l'àrea de gestió a la jornada per tal de comptar amb un entès de cada matèria. Dividits en Desenvolupament, Competició i Elit, els grups de debat van estar moderats per un membre de la comissió que al final del matí va compartir les conclusions amb tots els assistents.
D5dtLBfWsAEZn0v
En el tancament de l'esdeveniment tothom va coincidir en l'èxit de la iniciativa, que servirà per elaborar amb més precisió el Pla Estratègic del Rugby Català, un document que vol servir de guia per als clubs de rugby catalans.

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres