El Catalunya vs Suècia escalfa motors. Diego Godoy i Jean Luc Trogno, els seleccionadors del XV de la Ginesta per al partit de celebració del Centenari de la FCR, han confeccionat ja la primera llista de convocats per a l'enfrontament.

Els tècnics han fet una llista de 37 jugadors de nou clubs per al duel que es jugarà a la Foixarda el proper 5 de març a les 12.30h. Els convocats es reuniran per primera vegada aquest dilluns al Baldiri Aleu.

Amb majoria de jugadors dels dos equips de la Divisió d'Honor, la UE Santboiana i el Barça, al llistat també hi figuren noms de clubs de la Divisió d'Honor "B" (BUC, Poble Nou, Sant Cugat, Sitges i Hospitalet) i dos clubs de la DH de fora de Catalunya, el Burgos i el VRAC.

Cal tenir en compte que per ser seleccionat per aquest partit cal haver nascut a Catalunya o portar un mínim de cinc anys jugant a un club català.

Així doncs, el XV de la Ginesta começa el seu camí per al partidàs del 5 de març a la Foixarda i que ens permetrà tornar a gaudir de la selecció catalana masculina absoluta després de sis anys.

Aquesta és la primera convocatòria del XV de la Ginesta:

 

Convocatoria Catalunya vs Suecia