La selecció catalana femenina S18 també arrenca motors. El combinat que dirigirà per segona temporada consecutiva Roser Borràs farà el primer entrenament a Girona el proper dilluns 10 de febrer a les 19h.

El conjunt S18 afronta el Campionat Autonòmic en les mateixes dates i format que el sènior, és a dir, se les veurà amb Castella i Lleó (a casa el 26 d'abril) i amb Madrid (a fora l'1 de maig). 

Per a la sessió, Borràs ha convocat 41 jugadores de cinc dels equips propers a Girona en una sessió que servirà per identificar talent de cara a la selecció.

Aquesta és la llista de convocades per a l'entrenament de dilluns al Palau Sacosta:

Senglars de Torroella: Sandra Sagrera, Lucia Fernández, Mekdes Cortal.

CR Spartans de Granollers: Núria Rodríguez, Noa Garcia, Noela Lincango, Paula Garzón, Anna Radigales, Helena Borràs, Maria Quintana, Maria Moreno, Meritxell Peláez, Paula Justícia, Júlia Bufí, Roser Menchén, Júlia Romaní.

GEiEG: Paula Garcia, Tura Casero, Iona Trèmols, Anna Llosa, Alba Rovira, Laia Roman, Mònica Cussó, Carla Cussó, Paula Huertas, Anna Figueras, Ariadna Planells, Berta Mas.  

Manresa RC: Ariadna Baixeras, Dana Salamaña, Nadia Villalba, Francis O. Iyayota, Clara Ruiz, Martina Guiradó, Júlia Garrido, Thalia Gesé, Aina Sierra.

Osona RC: Meritxell Esturi, Victoria Isabel Silveira, Erin Yuste, Laia Aibar.