El Rugby Touch segueix creixent com una modalitat més per practicar el nostre esport, ja que a casa nostra es disputen aquesta temporada dues lligues amb un total de deu equips inscrits.

La primera la conformen quatre conjunts, Poble Nou, Touch Rugby Barcelona (TRB), els Tritons i el Sitges, mentre a la segona el Sant Cugat, BUC, Salou, Caldes, Senglars i Gòtics són els equips participants..

Així, els equips de les dues lligues es van trobar diumenge a la Mar Bella per celebrar-hi la tercera jornada, en la què els Tritons van vèncer els dos enfrontaments a la Lliga A que els va servir per superar el TRB i apropar-se al líder Poble Nou a la classificació.

Mentrestant, a la Lliga B el Salou va ser el triomfador del matí amb dues victòries que servien per empatar a 8 punts al capdavant de la taula amb el Sant Cugat i el Caldes, que va descansar aquesta jornada.

Després de nou partits i més de 100 participants, la tercera jornada de la Lliga Catalana de Touch mixte arribava a la seva fi i constatava, una vegada més, la seva bona salut com una alternativa més per practicar rugby a Catalunya.

 

 

WhatsApp-Image-2022-02-14-at-11.31.21-AM-598x406