El mes de desembre arriba i amb aquest el desenllaç de la Divisió d'Honor Catalana en categoria femenina. Amb una jornada de fase regular per disputar-se i encara una plaça de playoffs per definir-se (serà per a Poble Nou, GEiEG o Santboiana), el final d'any es presenta emocionant.

Amb l'afegit de les retransmissions de la Xarxa en directe per les televisions locals i per Xala.cat, caldrà estar molt atent per no perdre's cap minut del final de la DHC.

Després de la jornada 7 d'aquest cap de setmana es jugaran les semifinals l'1 de desembre, que enguany es jugaran de manera simultània a casa del primer i el segon classificat respectivament (ara mateix BUC i Sant Cugat) mentre que la final se celebrarà a la Foixarda el diumenge 15 de desembre.

Per tancar l'any, el diumenge 22 de desembre s'oferirà la tercera jornada de la DHC Vueling en directe per les TV locals i per Xala.cat (encara s'ha de definir la lliga, resta una jornada de fase prèvia).

Aquests són els dies i els horaris de tots els partits que es retransmetran per la televisió:

 

Diumenge 24 de novembre 12.30h BUC vs CR Sant Cugat, jornada 7 (TV i Xala.cat) Diumenge 1 de desembre 12.30h Semifinal 1 La Guinardera (TV i Xala.cat) Semifinal 2 La Foixarda (Xala.cat) Diumenge 15 de desembr (2)