La Federació Catalana de Rugby organitza, juntament amb la Federació Espanyola de Rugby, el primer Torneig de Destreses per a jugadores S14 i S16.

Aquest campionat, englobat dins la campanya “Mujeres en el Rugby” de la FER, vol promoure l’activitat i la competitivitat entre les jugadores d’edats compreses entre els 12 i 16 anys, proposant diferents activitats o reptes per a les participants.

Així, cada federació organitza un campionat, que en el cas de la FCR serà el diumenge 6 de juny al matí, en el qual equips d’un mínim de quatre jugadores hauran de superar set reptes diferents en què aconseguiran puntuacions en funció del seu rendiment.

Els reptes seran els següents:

1.   Circulació de jugadores

2.   Tir a Pals

3.   Joc al peu i recepció

4.   2 contra 1+1

5.   Atac/Defensa 1 contra 1

6.   Empenta segura

7.   Reglament

 

portada destreses femeni

 

L’equip que en surti guanyador assistirà al Campionat d’Espanya, en què les millors de cada comunitat jugaran per intentar endur-se el títol de campiones. Aquesta jornada final se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de juny a la seu que aculli la final de la Liga Iberdrola.

Cal tenir en compte que un club pot tenir més d'un equip participant alhora i que si a un club li manca una jugadora per completar l'equip, ho podrà fer amb una jugadora S18 sempre que aquesta temporada sigui la primera que té llicència federativa.

Els equips es poden inscriure enviant un mail a competicio@rugby.cat abans del 26 de maig.

Consulta la normativa i el funcionament complet del Campionat.