Fotografia d'Oliver Viladoms

El passat cap de setmana va començar la Lliga Catalana de Touch amb un nou format que divideix la competició en dos grups, i que ha suposat el debut de dos equips dins el panorama del touch català actual.

A la lliga daurada competeixen els equips que en les darreres dues temporades han assolit les posicions capdavanteres. I entre ells cal destacar els bons resultats del Poble Nou, que amb dues victòries aconsegueix posar-se com a líder provisional.

La sorpresa de la jornada la va posar el Montseny Tritons, que tot i perdre el primer partit, contra pronòstic va aconseguir un empat amb els vigents campions de la competició estatal, el Touch Rugby Barcelona, que deixa ben clar que poden ser un referent aquesta temporada. Els barcelonins, amb la seva victòria contra els cuers del Sitges, es queden a un punt dels líders.

A la lliga promeses cal fer menció especial dels debutants del Rugby Club Salou i dels Gòtics de Barcelona, que tot i sortir del cap de setmana sense punts han demostrat que saben competir i que tindran un bon recorregut.

La notícia destacada de la competició ha estat el primer lideratge del Sant Cugat qui ha marcat el ritme de la jornada amb dues victòries clares al grup Plata. A rebuf seu es troben aparellats el BUC i el Centre Progressista de Caldes, que amb un partit guanyat cadascun se situen com a rivals directes en la lluita per les posicions capdavanteres.

La propera jornada se celebrarà a la Foixarda el diumenge 21 de novembre a les 14h.