Mario Sans serà el nou entrenador de la selecció catalana femenina sènior. El tècnic de 45 anys substitueix l'anglès Graham Smith, qui va dirigir el XV de la Ginesta la temporada passada.

Sans va jugar 16 anys al Gòtics RC i tot seguit va començar la seva carrera com a entrenador, que s'allarga fins als 7 anys amb l'equip S18 i amb el conjunt femení de la Foixarda.

A més, el nou responsable del sènior femení va formar tàndem amb Toti Ribas el curs passat amb la selecció S18 masculina de XV que va perdre el Campionat Autonòmic en el darrer partit.

 

Mario Sans 2

 

El Campionat Autonòmic

La selecció competirà una temporada més al Campionat Autonòmic "A" (la primera de les dues divisions que hi ha) i s'enfrontarà a Castella i Lleó i Madrid en la fase de grups. En funció dels resultats, les quadribarrades jugaran llavors un partit únic contra un equip de l'altre grup pel títol, pel tercer lloc o per la permanència.

Així, el camí de Catalunya en el Campionat començarà el cap de setmana del 26 d'abril davant Castella i Lleó a casa, i seguirà el següent cap de setmana amb el partit a Madrid.

Els entrenaments arrencaran a principis de febrer amb l'objectiu de competir al màxim nivell una temporada més.