Manresa i Químic es disputen la darrera plaça de playoffs de la DHC Vueling

Fotografia d’Edu Rois

Últim acte abans dels playoffs

La Divisió d’Honor Catalana Vueling celebrarà aquest cap de setmana el darrer acte abans dels playoffs. La màxima competició masculina viurà dissabte l’onzena i última jornada de la temporada regular amb encara una plaça en disputa per arribar a les eliminatòries per al títol. 
El Manresa i el Químic, sisè i setè respectivament, són els únics conjunts amb opcions d’adjudicar-se la sisena posició que dóna accés als playoffs, amb Sitges, Gòtics, CEU, Barça i Tarragona ja classificats.
Manresans i barcelonins empaten a 24 punts i 5 victòries cada un, per tant si el Químic vol superar els del Congost necessiten guanyar a casa del Sant Cugat “B” i esperar que el Manresa perdi a casa contra el Gòtics (o que no sumi el bonus ofensiu i el Químic sí). En cas d’empat a punts i victòries, l’average de punts trencarà l’empat.

myegoo_err0098-7_o

CEU i Barça aspiren a les primeres posicions / Edu Rois


També hi ha en joc la primera i la segona posició de la DHC Vueling, que donen l’accés directe a les semifinals. Fins a quatre conjunts tenen opcions d’acabar al capdavant de la lliga, amb Sitges (42 punts) i Gòtics (41) defensant les places, el CEU tercer amb 39 i el Barça quart, amb un partit pendent contra el Sant Cugat “B”, amb 34.

logo fede fondo negro

Contacta amb nosaltres